c_500_350_16777215_00_images_poze_82-activitati.jpgPrichindeii de la Grădiniţa Ciocănăi au întâmpinat anotimpul primăvara cu o bogată serie de activităţi educative. Sub genericul „Primăvară dragă, bine ai venit!”, micuţii au confecţionat fel de fel de obiecte în cadrul atelierelor de creaţie, au pictat şi au colorat, au învăţat poezioare şi cântecele pline de bucuria renaşterii naturii.

Ghiocelul, vestitor al primăverii, a fost în centrul activităţilor desfăşurate în preajma zilei de 1 martie, când preșcolarii grupei ,,Florilor” de la Grădinița cu Program Normal Ciocănăi, îndrumaţi cu răbdare şi pricepere de domnișoara educatoare Andreea Alina Ciobanu, au realizat diferite obiecte din hârtie colorată şi au descoperit însemnătatea gingaşei flori în cântecele şi poeziile învăţate.

Chiar de-i mic, neînsemnat,
Și de șnur stă agățat,
El vestește-n toată țara
Că sosește primăvara!

Martie e, așadar
Prima lună-n calendar
Care-anunță toată țara
C-a sosit iar primăvara!

De ziua mămicilor, copilaşii de la Grădiniţa Ciocănăi au realizat felicitări şi cadouri pentru cele mai dragi fiinţe. Cu emoţie şi migală, copiii au pus în micile lor creaţii toată inocenţa sufletului lor şi toată dragostea pentru cele care le-au dat viaţă, cărora le-au transmis din inimă cel mai frumos şi mai curat „La mulţi ani!”

Dacă n-ai fi,
Dacă n-ai zâmbi,
De n-ai exista,
Dacă n-ai cânta...
Nici viaţă n-ar fi,
Nici noapte, nici zi,
Nici prunci pe pământ,
Nici soare, nici vânt.
Nimic nu ar fi
Fără tine.
Să ştii!